Iata acum si garnitura de orez cu curry pe care am pregatit-o pentru ficatei cu sos de vin si soia. Simplu, usor si gustos ...

Ingrediente:
  • 3 maini de amestec orez salbatic Riso Scotti
  • 4-5 linguri mazare congelata
  • 300-400 ml supa de pui/curcan
  • 2 lingurite praf de curry
  • fulgi de chili
  • sare si piper
Spalam orezul in 2-3 ape si il punem la fiert in supa de pui. Cand incepe sa clocoteasca apa, adaugam boabele de mazare si cele doua lingurite de curry, continuam fierberea. Condimentam cu sare, piper si fulgi de chili dupa preferinta. Avem grija sa amestecam usor in orez pentru a nu se prinde de vas si eventual sa completam cu supa de pui (daca ramane fara lichid). Timpul de pregatire al acestei garnituri n-ar trebui sa dureze mai mult de 15-20 de minute. Asadar orezul nu trebuie fiert precum un pilaf traditional, orezul salbatic fiind un tip de orez care nu se lipeste.
Va doresc pofta buna si o zi faina in continuare ...

Ficatei de pui cu orez



0 Comentarii