vineri, 16 aprilie 2010

CIUPERCI CU MOZZARELLA SI CIMBRU

Astazi ...o gustare simpla si rapida, gata in aproximativ 10-15 minute. Jamie Oliver este vinovat pentru aceasta combinatie ...gustoasa. As putea spune ca este o combinatie de topping pentru pizza sau umplutura pentru bruschete cu ciuperci. Mie imi place foarte mult asocierea dintre ciuperci si cimbru, se potrivesc de minune.

Ingrediente:

  • 2 maini de ciuperci proapete curatate si feliate
  • 50 grame cubulete de mozzarella
  • cimbru proaspat sau uscat
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare, piper si boia
Aldin
Intr-o tava punem hartie de copt, stropim cu putin ulei de masline si intindem feliile de ciuperci intr-un singur strat. Presaram deasupra bucatele de mozzarella. Stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu sare, piper, boia si cimbru.

Dam tava la cuptor si lasam pana cand branza se topeste, iar ciupercile se inmoaie. Atentie: ciupercile si branza isi vor lasa apa, asa ca pregatiti 3-4 servetele si indepartati cu ajutorul acestora surplusul de lichid (inclinati vasul si aduceti lichidul intr-un colt). Se serveste cu bucati de paine proaspata. Pofta buna!!!


Copyright © 2014 În bucataria Sabinei